ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Μεζεδοπωλεία Αθήνα

αναλυτική παρουσίαση μεζεδοπωλείων
παραδοσιακά στέκια

Οινοσχολείο

Το όνομά του δεν είναι τυχαίο. Πριν από χρόνια ήταν τω όντι σχολείο. Πρόκειται για ένα πέτρινο κτίριο 100χρόνων που τα τελευταία 20 χρόνια λειτουργεί ως μεζεδοπωλείο.

DECO
Ένας χώρος από πέτρα και ξύλο που αποπνέει ζεστασιά και απευθύνεται σε ανθρώπους με μεράκι και άποψη. Οι επιγραφές στο μαγαζί  αλλά και το κέφι με το οποίο θα σας πάρουν παραγγελία ο Μάρκος και ο Βαγγέλης θα σας φτιάξει τη διάθεση.

ΚΟΥΖΙΝΑ
Ο chef  Ιωάννης Καραγιαννάκης  και η ομάδα μαγείρων του παρουσιάζει  παραδοσιακές εκδοχές της ελληνικής κουζίνας  επιλέγοντας τα πιο  αγνά υλικά. Το καλό κρασί(υπάρχει χύμα) ρέει άφθονο

ΜΟΥΣΙΚΗ
Η μουσική είναι ζωντανή καθημερινά όπερ σημαίνει ότι θα ακούσετε παλιά λαϊκά τραγούδια, ρεμπέτικα και ουκ ολίγα έντεχνα  με αποτέλεσμα τις πρώτες πρωινές ώρες το ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ να μεταμορφώνεται σε σχολείο χορού, κεφιού και διασκέδασης.

CROWD
Η νεολαία δείχνει να μας αγαπά ιδιαίτερα. Αλλά έχουμε καταφέρει στο ένα τραπέζι να διασκεδάζουν εικοσάρηδες και στο διπλανό να διασκεδάζουν οι «γονείς» τους. Όσο για επώνυμους… είμαστε διακριτικοί…
 
Αναζήτηση Περιοχών
Επαγγελματικές Κατηγορίες